Hogyan működünk?

Személyre szóló figyelem…

Tagjaink a rendszeres vagy eseti  programokról mindig időben értesülnek, amire gyorsan és könnyen jelentkezhetnek. Örömmel vesszük, ha valaki programjavaslattal áll elő, mivel a célunk olyan események szervezése, amelyek az Önök igényeire épül. Programjaink során kikérjük az Ön véleményét, javaslatait,odafigyelünk tagjaink személyes igényeire.

Töltse ki igényfelmérő kérdőívünket vagy írjon programjavaslatot!

Egyre jár az óránk…

Programjainknál figyelembe vesszük az 50+ korosztály életritmusát, nem kell hajnalban kelni  vagy késő este hazaérni. Nem rohanunk, nem lesznek zsúfolt programjaink. A hétköznapok szabadidejét célozzuk meg.

Kellemes társaságban…

Csoportjaink létszámát úgy alakítjuk, hogy az adott program kellemesen megélhető legyen. Olyan társas környezetet szeretnénk tagjainknak biztosítani, ahol a zavartalanul felfrissülhetnek. Ezt célozza, a bevezetendő tagsági rendszer.

A szervezés támogatása…

A „testhezálló” programok szervezése részünkről folyamatos aktivitást, szakértelmet és körültekintő munkát, adminisztrációt kíván, ezt illetve az Önök részéről a közösséghez való  tartozást és a részvétel iránti elkötelezettséget a negyedéves ADMINISZTRÁCIÓS DÍJ fejezi ki.